Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

недеља, 07. јун 2015.

Тзоп-а вежбали за ДАН ШКОЛЕ 2015.Ученици III 7 образовног профила Техничар заштите од пожара   из Правно-пословне школе  су обележили
ДАН ШКОЛЕ
показном вежбом.

Вежбала је и мушка и женска  екипа под будним оком професора Селене Вуковић и Бранимира Марковића.
Фотографије погледајте овде:

 Велико интересовање показали су и случајни пролазници и деца која су опет искористила прилику да се фотографишу поред ватрогасне опреме и  будућих ватрогасаца.

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ТО ИЗГЛЕДА НА ТАКМИЧЕЊУ И ПОДСЕТИМО СЕ НАШИХ НАЈУСПЕШНИЈИХ  ВАТРОГАСАЦА!
(Ово је наступ  ученика наше школе на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу у Бајиној Башти 2008. под вођством професора (сада пензионера) Драгољуба Аранђеловића, на коме је мушка екипа освојила ПРВО МЕСТО!)

Разредни старешина одељења III 7 Весна Микић, професор енглеског језика је на слатким мукама јер је у току организација десетодневног летњег кампа младих ватрогасаца спасилаца  у Русији где ће бити и наших неколико ТЕХНИЧАРА ЗАШТИТЕ ОД ПОЖАРА!
Срећно!


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube