Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

уторак, 09. децембар 2014.

Право - ПРОМОЦИЈА УЏБЕНИКА аутор Јелена Ђурић


Јелена Ђурић, професор правне групе предмета у Правно - пословној школи Ниш је  09. 12. 2014. одржала промоцију свог новог уџбеника  ПРАВО  за ученике првог разреда економске, правне и пословне школе који је штампао Завод за уџбенике.

каталог
http://knjigezaskolu.com/?page_id=18

Присутни гости и колеге су са занимањем пратили презентацију.

Уредници из Завода за уџбенике Татјана Костић и Мирјана Мисаиловић су  оцењујући га као пример добро написаног уџбеника говориле и о изузетној сарадњи са аутором изражавајући задовољство што ће професор Јелена Ђурић ускоро завршити још два уџбеника из ове области.

Рецензент Горица Планић професор правне групе предмета је рекла да је управо овако нешто недостајало ученицима али и професорима. 

Види и преузми презентацију одавде  http://1drv.ms/1wbUf20

Види демо уџбеника у електронској верзији
http://issuu.com/ppskolanis/docs/pravo_autor_jelena___uri___promocij/1

Завод за уџбенике је штампао а уреднице су присуствовале овој промоцији: Татјана Костић, одговорни уредник Редакције за средње образовање kostict@zavod.co.rs. и Мирјана Мисаиловић

ВИДЕО КЛИП http://youtu.be/lmw6RBeOHNs

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube