Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

недеља, 07. јун 2015.

САЈАМ ВП и ОД за ДАН ШКОЛЕ 2015.

САЈАМ ВИРТУАЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА И 
ОСИГУРАВАЈУЋИХ ДРУШТАВА ЗА 
 ДАН ШКОЛЕ 2015.
На платоу испред Правно-пословне школе Ниш ученици  школе су поводом дана школе одржали Сајам Виртуелних предузећа и осигуравајућих друштава. 
У ВИРТУЕЛНИМ предузећима  је све реално осим новца а САЈАМ  је  прилика да се ученици представе својим друговима и грађанима и будућом послодавцима.

ТРОПСКИ  БАР
 Циљ образовања ученика у овим образовним профилима (пословни администратор, финансијски администратор и службеник осигурања) ЈЕ ДА ученици стекну квалитетна и примењива знања и вештине тако да по завршеном школовању у нашој школи одмах могу и да се укључе у свет рада без додатне обуке и периода прилагођавања.
То се постиже управо радом у оваквим виртуалним предузећима где ученици пролазе кроз све фазе у пословању и тако стичу неопходно искуство и самопоуздање за самосталан и квалитетан рад.

САЈАМ је прилика и за дружење и забаву и то су наши ученици искористили и показали да нису само бубалице већ да знају и да уживају у животу!

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube