Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 04. јун 2015.

НАЈБОЉИ НАСТАВНИК ГОДИНЕ

PREDUZETNIKUS 2015. - "…тај тимски дух побеђује и кад постоји та врста поделе посла у тиму, то онда даје праве резултате", каже Ана Ивић Вељковић наставница Правно-пословне школе и Гимназије „Бора Станковић


Маховина на зиду школе, хит нишких ученика
Ученичка компанија „Green Grafitti” из Гимназије „Бора Станковић“ у Нишу освојила је прво место на Националном такмичењу најбољих ученичких компанија одржаном у Београду од 17. до 19. маја. Ученичка компанија „Green Grafitti” бави се производњом смесе богате гаметима маховине која представља еколошку замену за спреј графите за зидове. Нишлије ће у јулу представљати Србију на европском такмичењу ученичких компанија у Берлину на коме ће учествовати средњошколци из тридесет и пет земаља.

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube