Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

петак, 02. април 2010.

Сајам професионалне оријентације ( УПИС 2010-2011. )

На Сајму професионалне оријентације (који је одржан у Нишу 31.03.2010.године, у балон сали у Чаиру, у организацији Националне службе за запошљавање http://www.nsz.gov.rs/) нашу Административно-биротехничку школу представили су ученици треће и четврте године  и наставници школе.  
На два штанда  са два лап топа и видео бимом ученици су  представили образовне профиле ПОСЛОВНИ АДМИНИСТРАТОР,  СЛУЖБЕНИК ОСИГУРАЊА, ПРАВНИ ТЕХНИЧАР  и ТЕХНИЧАР ЗАШТИТЕ ОД ПОЖАРА.  
Ученици основних школа, због којих је овај сајам и организован, долазили су у великом броју,  у пратњи својих предметних наставника и стручних сарадника. Родитељи, иако у мањем броју, такође, су били посетиоци сајма. На нашем штанду добили су флајер са основним подацима о  школи, али су могли да гледају филм о школи, као и  презентације сва четири образовна профила на видео биму, као и да разговарају са нашим ученицима и професорима. 
Посебну пажњу и интересовање на сајму побудила је код свих присутних, како учесника, тако и посетилаца, наша маскота БОГИЊА ПРАВДЕ - костим је осмислила и носила наша  Вера Хофман, ученица IV 3 одељења, образовног профила правни техничар.
ФЛАЈЕР ЗА  УПИС у АБШ    2010-2011.
Подељено је око 600 флајера а за сваки случај  примерак флајера смо копирали и може се погледати и преузети на http://www.scribd.com/doc/29324808/ABSKOLA-Upis2010-2011

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube