Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

недеља, 02. октобар 2016.

Ppskolanis na Japaniš2016

У просторијама Универзитетске библиотеке, дана 30. 09. 2016. у 15.45h, ученици Правно - пословне школе Ниш, одељења IV3, присуствовали су манифестацији "Јапаниш 2016" која је посвећена јапанској култури. Ученици су посетили изложбу са оригиналним елементима из Јапана који су по први пут изложени у Нишу и присуствовали предавању о јапанској књижевности. Ученике су водили проф. Наташа Жикић и Јелена Јовановић. 
Амбасада Јапана у  Србији http://www.yu.emb-japan.go.jp/srpski_verzija/srpski_index.html

Удружење Така окупља људе које занима или се баве неким аспектом културе или вештином која нам долази из Јапана. Највећа манифестација удружења је Јапанниш - дани Јапана у Нишу, одржана једном годишње. Јапанниш има за циљ упознавање и приближавање карактеристичне и богате јапанске културе грађанима Ниша и околине. Успешну сарадњу остварујемо са Амбасадом Јапана у Србији, Универзитетском библиотеком Никола Тесла, СКЦ-ом Ниш, и многим другим клубовима и удружењима. https://www.facebook.com/Udru%C5%BEenje-Taka-Ni%C5%A1-637897836329825/


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube