Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

петак, 23. септембар 2016.

ПРОЈЕКАТ ''Оснаживање младих за солидарну економију"


Овај пројекат имплементира Удружење грађана Плант у партнерству са две средње стручне школе из Ниша, Правно-пословном школом и Школом моде и лепоте, а финансира Град Ниш.

Циљ пројекта је смањење незапослености младих кроз активно укључивање ученика завршних година средњих струковних школа у ваннаставне активности за стицање предузетничких вештина и самозапошљавање, са нагласком на социјално предузетништво.

Током три месеца имплементације пројекта, 50 младих из две средње школе, проћи ће радионице на којима ће се развијати ученичке идеје и писати бизнис планови на основу њих. Радионице ће похађати ученици трећег и четвртог разреда који су мотивисани да стичу нова знања и вештине и ојачају своје капацитете за предузетништво.
 У свакој од школа биће одабрана најбоља пословна идеја ученика, која ће бити понуђена потенцијалним финансијерима и бизнис сектору, како би уз њихову помоћ могла да се практично валоризује.

Прес конференција ће бити одржана у среду, 28. 09. 2016. године у 12.00 сати у Правно пословној школи, Трг краља Милана бр. 8 Ниш

Види и преузми:  ПРИРУЧНИК ЗА МЛАДЕ
https://www.facebook.com/UdruzenjeGradjanaPLANT/
ИЗВЕШТАЈ
Са конференције за штампу
ВИДЕО  https://youtu.be/sHZ2kZD0nPQНема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube