Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

уторак, 13. март 2012.

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ ЗА НАЈБОЉУ ПОСЛОВНУ ИДЕЈУ (ПЛАН)

ppskolanis news
У оквиру сарадње са Београдском Банкарском Академијом,  Факултетом за банкарство осигурање и финансије и њиховог пројекта Потрага за младим предузетничким лидерима у школи је организовано такмичење екипа у промовисању бизнис идеја. Петнаест трочланих екипа, представника одељења III 1,2,3 и IV1,2,3,4,5, и то образовних профила пословни администратор – оглед (8 екипа), службеник осигурања – оглед (5 екипа) и правни техничар (две екипе) представили су своје пословне идеје. Организаторке школског такмичења, Јелена Јовановић и Жаклина Миливојевић Вуковић, професорке економске групе предмета биле су помоћ и подршка такмичарским екипама. Трочлана комисија у саставу Милена Мишић, просветни саветник, Маја Станковић (ЕФГ Банка) и Мирослав Радовановић (привредник) жирирали су овом приликом и изабрали три најбоље у мору бизнис идеја, уважавајући критеријуме: оригиналност и реалистичност идеје и  убедљивост презентовања.
Прво место припало је екипи одељења  III 1  Марко Ђорђевић, Далибор Златков, Лазар Михајловић.
Друго место заузела је екипа одељења  III 2, у саставу Дамјан Ђорђевић, Милан, Драгана ...
Иако се жири једногласно изјаснио за  прва два места, због креативног, убедљивог представљања идеја свих тимова, већало се за треће место, које је освојила екипа одељења IV 1 Милица Јокић, Ана Младеновић, Братислав Бојић.
Публика - заинтересовани професори школе за ученички  рад и труд.

О награђеним пословним идејама више после ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА 20. марта - да не утичемо на судије :)

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube