Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

уторак, 13. март 2012.

Шеста група интеркултуралаца!

Троген, Швајцарска     08 - 22.03. 2012

ppskolanis news
Ученици Јован Митровић, Невена Димитријевић, Марко Веселиновић ( други разред, правни техничар и техничар заштите од пожара)  и  Стефан Амзић (први разред) на челу са професорком Марином  Дулић – Љубисављевић, супервизором, провешће петнаест дана у дечјем селу у Трогену. Реч је о интеркултуралној размени ученика, у оквиру Пројекта ''Једнаке шансе у средњошколском образовању'', у који се школа укључила још 2008. Године. По први пут се групи из Србије (Ниш, Крагујевац) придружила група ученика из Лесковца. До сада су ишли и ученици из Новог Сада.
У целодневном дружењу и радионицама ученици ће представљати себе, школу, свој град и земљу и истовремено  се упознавати са обичајима и начином живљења швајцарских ученика и осталих становника Дечјег села, ученика из неких других земаља. Два викенда резервисана за једнодневне излете и упознавање културно – историјских споменика и осталих знаменитости швајцарских градова.

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube