Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

недеља, 06. новембар 2011.

Веб конференције

PriceFree
Сервис за он-лајн састанке, конференције и предавања Биг маркер (BigMarker) својим регистрованим корисницима даје могућност бесплатног заказивања вебинара, отварање клубова у које се чланови заједнице удружују по заједничким темама и интересовањима. Клуб, такође, може да покрене конференцију. Члан клуба не може бити нико ко није регистрован на Биг-маркеру, а на конференцију коју закажу могу да се укључе и слушаоци који нису обавезни да се региструју на сам сервис, него само на заказани вебинар. 
ПОГЛЕДАЈТЕ

ЧАСОПИС ЗА НАСТАВНИКЕ "Партнер у учењу"http://pilcasopis.wordpress.com/

КАКО РАДЕ ОНИ МОЖЕТЕ И ВИ
Клуб љубитеља финих вебинара (Fans of fine webinars) покренули су чланови професионалне заједнице наставника Србије „Образовно окружење – професионални развој“. Једноипосатне вебинаре заказују једном месечно (последњи четвртак у месецу, увече). За укључење у вебинар потребни су одређени предуслови и вештине. Ово упутство олакшаће вам укључење у вебинаре које организујемо. http://eduobr.blogspot.com

На крају пробали смо и ми и замислите... РАДИ! http://www.bigmarker.com/ppskolanis/room1
Пробајте сами, надамо се да ће вам користити а и цена нам одговара! :)

Погледајте неке примене вебинара, тако ћете имати јаснију слику о томе како може вама да користи...

Šta je vebinar? Webinar – učenje preko Interneta
Bolji svet - Uvodni webinar  
Upravljanje poslom - produktivnost u praksi 

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube