Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 08. јун 2017.

НАЈ ИДЕЈА за допринос развоју туризма у Сокобањи

У периоду од 01. 06. до 04. 06. 2017. године одржана је манифестација у Сокобањи под називом "Дани ученичког предузетништва" у оквиру које је одржан сајам виртуелних предузећа и ученичких компанија, као и такмичење за нај идеју на тему "Допринос развоју туризма Сокобање". 

За ову манифестацију аплицирало је 21.  виртуелно предузеће, а најбољих десет, по резултатима жирија, узело је учешће у овој манифестацији. 

Из Правно - пословне школе Ниш учествовало  је Виртуелно привредно друштво "Flux" iz III 1 и освојило II место  и Ученичка компанија "Eco land" , такође из III 1, са освојеним III местом  - јавила нам је Јелена Јовановић, професор  у Правно - пословној школи Ниш. Честитамо!


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube