Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

уторак, 30. мај 2017.

Сећања никад не умиру

Дан заједничког сећања 29. мај 2017. године Правно - пословна школа Ниш
Ученице Правно - пословне школе Ниш:
Кристина Ристић
Христина Стефановић
Анђела Миленковић
Миљана Нешић
Марјана Ђенадић
Анђела Јанковић
 Анђела С. Станковић
су презентацијама  и емотивном причом о својој разредној Марији МАЦИ Ранђеловић многобројним присутним колегама, ученицима и родбини  дочарали драги лик  и објаснили зашто је Наставничко веће донело одлуку да у прославу поводом Дана школе дода и Меморијални кошаркашки турнир Марија МАЦА Ранђеловић који ће се први пут одржати 30. маја 2017. од 10.30 на игралишту ОШ Радоје Домановић.
Такмичари,  победници у баскету, ученици Правно-пословне школе ће добити пехаре а у ревијалном делу ће наступити чланови породице, колеге-професори, ветеранке ЖКК Студент и бивши ученици школе.
Нека живи спортски дух, дружење и фер плеј који је МАЦА тако срчано заговарала и спроводила!

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube