Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

понедељак, 12. децембар 2016.

Позив за медије


ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ


Поштовани,

Позивамо Вас да присуствујете презентацији најбољих бизнис планова које ће ученици две средње стручне школе представити потенцијалним донаторима и прес конференцији која ће бити организована у наставку овог догађаја, како би били представљени резултати пројекта ''Оснаживање младих за солидарну економију''.

Овај пројекат имплементира Удружење грађана Плант у партнерству са две средње стручне школе из Ниша, Правно - пословном школом Ниш и Школом моде и лепоте, а финансира Град Ниш.

Циљ пројекта је смањење незапослености младих кроз активно укључивање ученика завршних година средњих струковних школа у ваннаставне активности за стицање предузетничких вештина и самозапошљавање, са нагласком на социјално предузетништво.

Током три месеца имплементације пројекта, 50 младих из две средње школе, прошли су радионице на којима су развили своје идеје и израдили бизнис планове на основу њих. Из сваке школе су изабрана по 3 најбоља бизнис плана које ће ученици овом приликом презентовати потенцијаним донаторима, како би ове пословне идеје заживеле кроз ученичке компаније.


Презентација и прес конференција ће бити одржана
у уторак, 13. 12. 2016. године у 12.00  
у Правно - пословној школи Ниш, Трг краља Милана бр. 8 НишУ Нишу, 12. 12. 2016.

https://1drv.ms/b/s!Ag5dqzrAy8YUgUwD5VtL5FvmbXuW

http://www.nvoplant.rs/
https://www.facebook.com/UdruzenjeGradjanaPLANT/?fref=ts

http://www.skolamodeilepote.com/

http://www.ni.rs/

Извештај са ове конференције


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube