Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

среда, 25. новембар 2015.

Шанса за нови почетак


https://youtu.be/8zYAiM5s-nY

 24. новембра одржан је први у низу предузетничких сајмова у оквиру пројекта "Шанса за нови почетак". Циљ сајма је да охраби људе да покрену сопствени предузетнички бизнис користећи своје знање и ресурсе.
Сајам су посетили ученици IV2 разреда - смер Пословни администратор. Ученике су водили професори економске групе предмета: Јелена Јовановић, Марина Васић и Мирјана Лилић.

На Предузетничком сајму, одржаном у Дому војске, изложено је око 200 предузетничких иницијатива. Ниш је први у низу градова у коме се одржава ова манифестација.

Ниш је одавно изгубио епитет индустријског града, а хиљаде радника у пропалим фирмама остало је без посла. Предузетнички сајам је, према речима заменика градоначелника Ниша Љубивоја Славковића, добар начин да се подигне свест о предузетништву, односно смањи висока стопа незапослености у граду.

Пројекат „Шанса за нови почетак“ у оквиру кога је одржан Предузетнички сајам покренули су Српска асоцијација менаџера и агенција DNA Communications уз финансијску помоћ УСАИД-а.


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube