Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

недеља, 28. децембар 2014.

Крај полугодишта 2014/ 2015.

ПОГЛЕД ИЗ НЕУОБИЧАЈЕНОГ УГЛА
http://helikim.com/?strana=40

СРЕЋАН РАСПУСТ, џезери!

Џез (енгл. jazz) је музички стил који је настао у Сједињеним Америчким Државама почетком XX века.,,
...Најуобичајенија форма је тема са варијацијама које се импровизују на стални
хармонијски скелет оригиналне теме.
Услед тога су ствараоци у џезу извођачи, а не композитори као у класичној музици...                                  sr.wikipedia.org
Оно што сте постигли у првом полугодишту је ваша "импровизација  на стални хармонијски скелет оригиналне теме" . ВИ СТЕ СТВАРАОЦИ у свом животу а не наставници, родитељи и остали ауторитети...Зато искористите распуст и у другом полугодишту свирајте само за себе!


Нишки џез контрабасиста, композитор и аранжер, Ненад Василић је студирао на Џез академији у Грацу. Препознатљив је по спајања џеза и музике Балкана. види и  ово!

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube