Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

петак, 05. септембар 2014.

ТРИБИНА: Омладинским активизмом у борби против електронског насиља

Вршњачки едукатори  Емилија Rајковић и Ања Кокот  из  IV 5  су учесницима трибине ученицима   II 5 представили пројекат "Омладинским активизмом у борби против електронског насиља" који финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација РепубликеСрбије а имплементира Удружење самохраних мајки Ниш. 

  Циљ пројекта је подизање свести ученика, родитеља и наставника о електронском насиљу и интернет злостављању, као једном од главних узрока вербалног, физичког, економског и сексуалног насиља.

"Очекујемо боље, правовремено и ефикасније реаговање од стране професионалаца у школама и институцијама, и бољу повезаност стручњака из различитих институција у циљу свеобухватне заштите жртава интернет злостављања"  -  Удружење самохраних мајки Ниш 
Координатори  
Ненад Тодоровић
Ана Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube