Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 11. јул 2013.

Крањ - у посети пријатељима!


                   Међународња сарадња. 
Започета је 2007. године између наше школе и ЕСИЦ Крањ
Стицање искуства у изради нових пројеката, знања из стручних области, размени ученика и професора, упознавање традиције и културе Од узајамног је значаја јачање сарадње и међународних односа на обострано задовољство
                    Хронологија догађаја 
2007. год. потписивање Уговора о сарадњи наше школе и школе из Крања 
Започињање и реализације интерног пројекта “Цултуре Пројецт-онлине” 2009. год. 
Март месец посета виртуелном сајму у Крању 2009. год. 
Април месец конкурисање за пројекат код АСЕЦ-а “Активно грађанство-Млади Европљани” 2010. год. заједничка реализације пројекта одласка у Беч са ученицима из Ниша и Крања, а потом и размена већег броја ученика (око 15 ђака) 2013. год. 
                      Заједничко конкурисање као партнерских школа код АСЕЦ-а за пројекат “Разлике су свуда око нас” Унутрашња организација Техничко-школског центра Крањ 01.01.2013. год. - реорганизација школства и настајање Школског центра Крањ односно спајање јединица Техничко школског центра Крањ и Економског центра Крањ осим Економске Гимназије Одлична сарадња са школама у Србији (ЕТШ Михајло Пупин Нови Сад, Техничка школа Ужице)

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube