Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 28. фебруар 2013.

Трибина Млади активни у борби против алкохолизма и међувршњачког насиља


Ова ТРИБИНА одржана је 27. фебруара 2013. године. 

Вршњачки едукатори Јелена Ристић и Катарина Ђорђевић ( I 2) помоћу ПП презентације и вежбе поделиле су знања стечена на семинару са својим вршњацима ( I 4 и I 5). 
Ово је био још један покушај и начин да се превентивно делује на младе у сузбијању злоупотребе алкохола и насилничког понашања. 
Предочени су им узроци, али и последице ових ризичних облика понашања, као и савети чију помоћ да потраже, коме све могу да се обрате у случају да се они или њихови другови и другарице нађу у сличним проблем ситуацијама. 

Трибини су присуствовали представници омладинске мреже Удружења самохраних мајки Ана Јовановић и Ненад Тодоровић који су обучавали наше вршњачке едукаторе, као и Биљана Јовановић из поменутог Удружења која је ученицима поделила поклон торбице и флајере.

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube