Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

среда, 20. фебруар 2013.

ПРОЈЕКАТ Промоција предузетништва у средњим школама

ПРЕДУЗЕТНИЦИ ППШН ОПЕТ У АКЦИЈИ
У оквиру Пројекта „ Промоција предузетништва у средњим школама и унапређење вештина младих кроз директно искуство и праксу“, Фондација „ Ана и Владе Дивац“ је 31. октобра 2012. године расписала конкурс за ученичке компаније.

Ученици виртуелног предузећа VISION су поднели сву потребну конкурсну документацију и одлуком селекционе комисије ушли у првих десет ученичких компанија које ће добити шестомесечну менторску обуку у компанијама широм Србије. Тако ће имати прилику да унапреде своје бизнис идеје и вештине из области предузетништва.

Ученици одељења IV 1 креатори бизнис идеје: Јелена Петровић, Лазар Михајловић, Катарина Тричковић, Марко Лакићевић и Кристина Маријановић.
Професорке: Јелена Јовановић и Марина Васић
Следе пројектне активности:
-        20. децембар 2012. године – састанак ученика и ментора коме присуствују три ученичке компаније – „ЏИНЧЕ“ – Власотинце, „КУГЛОФ“ – Лесковац  и „VISION“ – Ниш,
-        30. јануар 2013. године – одржан први час менторске обуке ученика виртуелног предузећа VISION са ментором Љиљаном Илић, директором ERSTE банке из Ниша.


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube