Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 31. мај 2012.

VI Школски Сајам виртуелних привредних и осигуравајућих друштава

Иако смо се више пута у току школске 2011/2012. године представљали осмацима, њиховим родитељима, али и Граду уопште, ове суботе, 26. маја то смо учинили на свом терену, у нашем школском дворишту - на Тргу краља Милана!
Самостална промоција школе (све друге су биле заједно са осталим средњим школама) омогућила нам је да покажемо што више активности:
-        уређење штандова и пословање виртуелних предузећа и осигуравајућих друштава, где је до изражаја дошла пословност,  организованост и тимски рад наших креативних и обучених ученика (седам школских предузећа и осигуравајућих друштава,  гости сајма – виртуелна Глобал банка Економске школе и Инфо штанд) – образовни профили пословни администратор и службеник осигурања у огледу
види: ПРОЈЕКЦИЈА СЛИКА ПРЕКО ЦЕЛОГ ЕКРАНА
-        показна вежба такмичарских ватрогасних екипа школе (две мушке и једна женска) – образовни профил техничар заштите од пожара
·       предстоји им градско и регионално такмичење у суботу 2. јуна 2012. године на терену  ФК „Железничар“
-        ликовна колонија „Дивна Милошевић“ – ликовни конкурс на тему: Рециклирај, не фолирај!, у оквиру пројекта - Озелени се! 
-        Радионица: Швајцарска у срцу, коју су реализовали ученици последње групе интеркултуралне размене, наше и Школе моде и лепоте са ученицима одељења I 6 у учионици број 21 
После много узастопних кишних дана и сунце је било на нашој страни. Синуло је баш када је требало и тако нас подржало да покажемо зашто смо једна од најпопуларнијих школа у Нишу, и шире. 

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube