Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 22. март 2012.

Сарадња са медијима - НТВ и Правно пословна школа Ниш

Ми у ОГЛЕДАЛУ!
Ученици Мила Бојковић IV1, Братислав Бојић IV1, Михајло Ђокић IV2 и  Милорад Гавриловић, директор  су данас 22. 03. 2012.  од 17.00  у популарној и веома гледаној  емисији Огледало на Нишкој телевизији говорили о актуелним МАРТОВСКИМ дешавањима   у Правно-пословној школи Ниш. 
   Мила је говорила о свом учешћу на интернационалном сајму у Будви где је школско Виртуелно предузеће спортске опреме SPIKE  освојило "треће место за рекламни материјал" у конкуренцији 77 предузећа за вежбу  из: Албаније, Босне и Херцеговине, Бугарске, Косова, Србије и домаћина Црне Горе.
                   Братислав је говорио о градском финалу школског такмичења за најбољу пословну идеју на коме друго место деле Правно-пословна школа са идејом о оснивању предузећа за производњу и дистрибуцију сибирске ароније  и Гимназија "Светозар Марковић" са пројектом "Кандела".
                Михајло је говорио о својим утисцима из Форцхајма где је наших 15 ученика  са ученицима  из школе  Лудвиг Ерхард живело и радило две недеље. Овај традиционални сусрет  се организује по пети пут а сада су добри домаћини били  ученици  партнерске школе из Немачке. 
              Директор Гавриловић је најавио предстојеће активности поводом Дана школе и акцијама које су у плану како би живот и рад у школи што боље представили заинтересованим осмацима и њиховим родитељима. 
... ЛЕПО НЕКО ОГЛЕДАЛО
Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube