Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

недеља, 25. децембар 2011.

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА !!!

Срећна и успешна 
 НОВА ГОДИНА и БОЖИЋ
свим посетиоцима
 нашег блога !!!

У протеклој 2011. години ПРАВНО-ПОСЛОВНА ШКОЛА НИШ  успешно је сарађивала са   многим институцијама, организацијама ... Споменућемо само неке:
Град Ниш, Одсек за просветну инспекцију, Одсек за превенцију болести зависностиСкупштина града НишаЗавод за издавање уџбеника; Економски факултетПравни факултетГрадска општина МедијанаАгенција СТРАТКОМ; НАРОДНИ УНИВЕРЗИТЕТ; ШТИТ ПРЕМИЈА’’DELTA GENERALI OSIGURANJE’’ a.d.o. Beograd;
 Саветовалиште за младе-Дом здравља НишЦрвени крст Ниш; Волонтерски центар НишУдружење самохраних мајки НишЦентар за интерактивну педагогијуНационална служба за запошљавањеРегионални центар за професионални развој запослених у образовањуЈужне вестиОмладина Јазас-а Ниш; Центар за људска праваЦентар за девојкеCentar za nastavu Univerziteta Metropolitan u NišuСамостални синдикат; Народна библиотекаНишки културни центар (НКЦ) . . .
СРЕЋНА НОВА ГОДИНА СВИМА И ДА У 2012. ЈОШ ВИШЕ САРАДЊЕ И УСПЕХА ИМА!

Целом колективу  ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ желимо да успешно наставе послове које су започели а ми ћемо  са задовољством пратити њихова постигнућа и у наредној 2012. години.

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube