Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

недеља, 15. мај 2011.

Дани Правно-пословне школе Ниш и ЕВРОПСКЕ ВРЕДНОСТИ

У европском кутку, од 23 до 27. маја, поводом Дана школе,   Правно- пословна школа Ниш представиће се својим суграђанима.

Том приликом биће изложено и 30 ученичких радова на којима су представљене теме из свакодневног живота нашег града а који су настали током Уметничке колоније  "Дивна Милошевић". Ову колонију чији су учесници наши ђаци и уметници из овог региона Правно-пословна школа организује традиционално почев од 2002. године а затим организује продајне изложбе где  сав приход са тих изложби иде у разне хуманитарне акције.
На тај начин, чувајући сећање на рано преминулу професорку ликовне уметности  ученици наше школе доказују да се успешност школе не огледа само у новим образовним профилима и многим успесима на такмичењима   већ и у културној и хуманитарној делатности.
Живети и прихватати свет који није савршен  али и помагати другима   којима је помоћ потребна је мото ове изложбе. 

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube