Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

понедељак, 02. мај 2011.

Ни ми нисмо анђели

ОНО ШТО НЕ КАЖЕМО ПОСТАЈЕ ТАЈНА, А ТАЈНЕ ЧЕСТО СТВАРАЈУ СТИД, СТРАХ И МИТОВЕ
Будите пажљиви кад стичете прва сексуална искуства јер вам она могу обележити читав емотивни живот-порука је коју су својим вршњацима пренели чланови  глумачке секције ученици првих разреда Правно-пословне школе Ниш.

Млади глумци, предвођени Биљаном Голубовић, професором  српског језика и књижевности су успешно прилагодили филм Ми нисмо анђели Срђана Драгојевића и   надахнуто одиграли представу у Нишком културном центру  пред 200 гледалаца. Радња филма је свима позната: девојка после првог сексуалног искуства остане у другом стању а њен партнер, који и не зна са ким је све био не жели да уђе у озбиљну везу...
Међуокружна смотра аматерских поѕоришта  и ове године је у Лебану  од 17. до 20. маја. Наша драмска дружина наступа 19. маја у 17.00. Пожелимо им много аплауза!

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube