Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

субота, 09. април 2011.

ГИМНАСТИЧАРКЕ ПРАВНО–ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ НАЈБОЉЕ У НИШУ


ПРОЈЕКЦИЈА СЛАЈДОВА ПРЕКО ЦЕЛОГ ЕКРАНА
Од првог до последњег дана сваке школске године не одустају од рада ни ученици ни професори. Зато се и успеси нижу током целе године.
 Прошле године на такмичењу у гимнастици школу је представљала само једна, али вредна ученица, Ана Дуковски II 1, која је стигла до трећег места на републичком.
 Сада је на путу да понови успех, али у појачаном саставу, јер су јој се придружиле још две ученице првог разреда, Дејана Живковић I 6 и Анђелија Нешовић I 3.
 На градском такмичењу, одржаном 7. априла 2011. доминирале су својим наступима, вежбама и освојиле прво место.
 Веселе и успешне гимнастичарке школе имале су подршку и верног навијача у Марији Ранђеловић, професорки физичког васпитања.
Ништа нам друго не преостаје, него да вам пожелимо, девојке, да заблистате на регионалном такмичењу у Крушевцу и обрадујете нас још неком медаљом.
Срећно!
РЕЧ НАРОДА  Недељник Браничевског округа објавио је 19. априла 2011. "У Спортском центру у Костолцу, одржано је Републичко такмичење у спортској гимнастици. Овом спортском догађају, присуствовала је министарка омладине и спорта, Снежана Самарџић-Марковић, која је уједено и отворила овај спортски догађај, на коме  је учествовало више од 200 младих гимнастичара из целе Србије.
У конкуренцији омладинки, за најбољу је проглашена Јелена Стаменковић (Гимназија “Бора Станковић”), друго место освојила је Ана Дуковски (Правно-пословна школа Ниш), док је треће место припало Тањи Рајчић (Пожаревачка гимназија)..."
ЕКИПНО ПЕТО МЕСТО за гимнастичарке из Правно-пословне школе Ниш на Републичком у Костолцу 15.  и 16.априла 2011. Извор

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube