Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

субота, 02. април 2011.

Партнерство на делу - и медији пропратили акцију

Сусрет пријатеља - ученици и професори Ludwig Erhard Schule-Pforzheim и ученици и професори Правно-пословне школе Ниш учесници пројекта "Партнерство на делу"  имали су пуну медијску пажњу, поред локалних медија сусрет ученика двеју земаља забележила је и екипа Медијског  јавног сервиса грађана Србије.


погледајте видео објављен на РТС


Новински чланак о акцији у нашој школи
"О предностима европске породице нишки средњошколци уче дружећи се са вршњацима из Немачке. Ученике Правно-пословне школе Ниш посетили су пријатељи из Forchajma (Pforzheim).


Драгана Сотировскиновинар РТС-а
Међу три и по милиона средњошколаца који широм Европе користе европски дневник су и ученици другог разреда средњих школа у Србији. Наша земља је једина ван Европске уније у чијем се образовном систему ове школске године користи приручник о европским интеграцијама..."   види цео чланак... Европски дневник

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube