Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 07. октобар 2010.

Једнаке шансе - Сарадња са медијима Ученици ППШНИШ у студију NTV

http://www.youtube.com/view_play_list?p=6BDB03BCE2B2CD55

ЦЕНТАР ЗА ИНТЕРАКТИВНУ ПЕДАГОГИЈУ
http://www.cip.org.rs/
је организатор пројекта
ЈЕДНАКЕ ШАНСЕ У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ОБРАЗОВАЊУ у којем учествује и наша школа која се однедавно зове  ПРАВНО-ПОСЛОВНА ШКОЛА НИШ.
У пројекту смо од 2008. године и заједно са ученицима Школе моде и лепоте  ( школа ментор у овом пројекту )   и  ученицима Прехрамбено-хемијске школе из Ниша већ четири групе ученика је посетило "Дечије село" у Трогену, у Швајцарској.
Једна од обавезних ативности учесника пројекта је и сарадња са медијима како би пренели ширем аудиторијуму искуства ученика и представили циљеве пројекта.
29.09.2010. гости студија NTV били су Директор школе Милорад Гавриловић, професор правне групе предмета  Слободанка Стаменковић и ученици Дина  Миленковић II 7 и Марко Арсић II 5
Професорка Даца и наши другови Дина и Марко су  од 07. до 23.09. били  у четвртој групи ученика  која је била на интеркултуралној размени ученика у Дечијем селу  у Трогену   имали су шта кажу гледаоцима Нишке телевизије.
Пратићемо акције које планирају како би вас још потпуније обавестили о учешћу наших  ученика у овом пројекту  .

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube