Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 15. јул 2010.

Ученици АБШ добили на поклон 135 књига!

Донација професора у пензији Радоја Планића Административно-биротехничкој школи

Даривајући књиге школској библиотеци професор српског језика и књижевности у пензији,   Радоје Планић је желео да пре свега помогне ђацима.
    -  Дар у књигама је знак признања, захвалности и задовољства професора Планића што је наша школа стасала у у угледну школу о чему сведочи и број уписаних и свршених ученика и успех који они постижу током школовања. Последњих година, увођењем све актуелнијих образовних профила, наша школа се нашла међу најтраженијим школама у граду коју би радо уписао сваки основац. 

Сарадња професора Радоја Планића са Административно-биротехничком школом почела је пре много година.

    Захваљујући њему и на његову иницијативу, наша школа је од одељења за образовање по програмима заједничке основе за образовање одраслих при радничком универзитету "Павле Стојковић" прерасла у средњу стручну школу за образовање ученика. Та веза се наставила и касније када је професор Планић постао аутор монографије наше школе а ево сада је уследила и донација која је од посебног значаја за наше ћаке - наглашава  Милорад Гавриловић, директор наше школе у изјави за Народне новине.

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube