Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 20. мај 2010.

УВЕРТИРА СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА У НИШУ

Живим фудбал! Дишем фудбал!
Ах тај фудбал! И ето, фудбалера АБШ опет у финалу 2010. Мало ли је?!? Људи, светско првенство само што није почело. Зато смо одлучили да финале одиграмо 19.маја у хали ''Чаир'', да нам се не би поклопила утакмица са неком са светског првенства, а и да бисмо имали овако добру и бучну публику, као што је била данас у Хали. Утакмица је завршена резултатом 4:1, у корист спортског ривала, екипе Гимназије ''9. мај''. Честитамо противнику на заслуженој победи и фер и коректној игри, али и нашој борбеној екипи и освојеној сребрној медаљи.
Фудбалере школе предводили су Марија Ранђеловић и Марко Илић, професори физичког васпитања.
Посебну захвалност дугујемо бившим фудбалерима школе, који су подршком и саветима, и овог пута, били уз своје млађе колеге.
Једина замерка иде на адресу организатора који је финалну утакмицу заказао у време наставног дана. Субота и недеља су прави дани за одигравање финалних мечева. Тада је публика многобројнија, а и не мора да брине о изостанцима, неоправданим, ако оде на утакмицу у време наставе.
Навијачи школе!!! Химна вам је добра и држите се ње и спортског навијања. Не морате опонашати одрасле ружним речима и псовкама, ни момци, а посебно не девојке, да бисте били важни. То, сигурно, не доводи ваше другаре до победе. Ви сте на трибинама да подршком и фер навијањем бодрите своје другаре и другарице из клупа и у победи и у поразу, а не да мрзите и вређате противничку екипу. Нису вам потребна ни пиротехничка средства, опет имитирате! Навијачи АБШ, желим да будете препознатљиви у граду по фер навијању, како бисте били прави пример вршњацима из других школа, али и понос школе и школских екипа. Не заборавите, без имитирања свега ружног и лошег, што се, на жалост, изговара и дешава на трибинама!!! Ако на младима свет остаје, нека га бар улепшају и развеселе!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube