Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

субота, 13. март 2010.

Упознај Европу - промоција одржана у нашој школи!


НОВИ КОНКУРС  ISAC fonda  ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ
isac (international and security affairs centre)
Миша Петковић, прошлогодишњи председник ученичког парламента   наше школе, сада ученик четвртог разреда,  одлично је презентовао  себе и  школу  боравећи прошле године  у Финској,     тако да су Riku Warjovaara, First Secretary  Рик Варјовар - заменик шефа мисије амбасаде Републике Финске  и Natan Albahari – Menadžer projekataНатан Албахари - менаџер пројекта ISAC фонда  изразили жељу да баш у Административно-биротехничкој школи промовишу овогодишњу акцију Упознај Европу у Финској и  Упознај Европу у Пољској.
Ово је трећи по реду  конкурс који је намењен ученицима из Србије и то ученицима трећег разреда средње школе, који до сада нису путовали у Европу а говоре енглески језик, имају врло добар и одличан успех и награде на такмичењима. Програм је својеврсна подршка интеграцији Србији  у европске токове а младима се пружа прилика да стекну нова искуства, упознају нове пријатеље    али и да упореде образовне системе у својој са образовним системима   земаља у којима бораве.
На конференцији за штампу говорили су и  наши ученици - Миша Петковић ученик IV3 о свом искуству са пута у Финску   и    Катарина Вучковић IV1  о путовању у Данску,  а своје импресије окупљеним ученицима, професорима и новинарима   изнело је  и неколико ученика из нишких школа  који су  такође путовали у Европу у оквиру овог пројекта.
дневна штампа:  http://i64.servimg.com/u/f64/11/64/14/62/finska10.jpg

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube