Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

петак, 05. децембар 2014.

МЛАДИ ЗА БЕЗБЕДНЕ МЛАДЕ - PROTECTA одржала ЈАВНИ ЧАС у Правно-пословној школи Ниш


 Данас 05. 12. 2014. још један пројекат невладиних организација показао колико  су наши ученици спремни да "уче за живот а не само за оцене".

Сврха пројекта је јачање капацитета младих нишких средњошколаца за активно учешће у друштвеним токовима и неформалном образовању на теме унапређивања услова за безбедан живот младих пре свега одговарајућег реаговања у случајевима ванредних ситуација.

Организован је  Јавних час  МЛАДИ ЗА БЕЗБЕДНЕ МЛАДЕ на коме су ученици   III 6 и професор математике Марија Николић - члан школског тима за безбедност ученика и запослених, имали прилике  да се кроз презентацију брошуре о реаговању у ванредним ситуацијама информишу о врстама ванредних ситуација, потенцијалним опасностима, као и начинима деловања и реаговања.


facebook 
Удружење Центар за развој грађанског друштва PROTECTA је добровољно, нестраначко, невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време ради остваривања циљева изградње грађанског друштва у Србији.
Циљеви PROTECTA-e су:
1. Охрабривање и оснаживање независних грађанских и омладинских иницијатива кроз јачање капацитета и свести грађана;
2. Унапређивање демократских процеса на локалном, националном и међународном нивоу и јачање улоге грађана у процесима доношења одлука;
3. Јачање капацитета организација и институција од важности за развој социјалних, економских и друштвених стандарда.

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube