Странице

субота, 4. новембар 2023.

Национална конференција наставника средњих школа који спроводе програме предузетничког образовања

Наставници представљају темељ сваког образовног система и без улагања у њихова знања и вештине нема ни напретка у нашем образовању. Већ 15 година се трудимо да инспиришемо наставнике да стварају иновативне наставне планове и укључе се у програме који припремају ученике за савремени пословни свет, али и да изградимо мрежу професионалних веза, олакшавајући сарадњу између школа и привреде, чиме се повећава успех ученика и доприноси развоју предузетничког духа у друштву”, изјавио је Дарко Радичанин, извршни директор организације Достигнућа младих у Србији.

Održana 15. Nacionalna konferencija DMuS nastavnika

"Годишња конференција наставника, у организацији Достигнућа младих, одржана је од 22. до 24. октобра 2023. године у Хотелу Zepter  у Врњачкој Бањи.

Циљ Конференције је да на једном месту окупи наставнике који спроводе програме Достигнућа младих у школама широм Србије и понуди садржаје који ће унапредити рад наставника у учионици али и изван ње. Организатори  конференције су се осврнули на остварено у претходној школској години и упознали наставнике са активностима и програмима које планирају да реализују у овој школској години. 

Поред тога, имали смо прилику да чујемо предавања људи који долазе из различитих области, разменимо искуства са колегама из других школа, као и да организаторима дамо предлоге за унапређење програма." 







Конференцији су присуствовале професори економске групе предмета:
 Јелена Јовановић и Марина Васић.

Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!