Странице

понедељак, 12. децембар 2016.

Позив за медије


ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ


Поштовани,

Позивамо Вас да присуствујете презентацији најбољих бизнис планова које ће ученици две средње стручне школе представити потенцијалним донаторима и прес конференцији која ће бити организована у наставку овог догађаја, како би били представљени резултати пројекта ''Оснаживање младих за солидарну економију''.

Овај пројекат имплементира Удружење грађана Плант у партнерству са две средње стручне школе из Ниша, Правно - пословном школом Ниш и Школом моде и лепоте, а финансира Град Ниш.

Циљ пројекта је смањење незапослености младих кроз активно укључивање ученика завршних година средњих струковних школа у ваннаставне активности за стицање предузетничких вештина и самозапошљавање, са нагласком на социјално предузетништво.

Током три месеца имплементације пројекта, 50 младих из две средње школе, прошли су радионице на којима су развили своје идеје и израдили бизнис планове на основу њих. Из сваке школе су изабрана по 3 најбоља бизнис плана које ће ученици овом приликом презентовати потенцијаним донаторима, како би ове пословне идеје заживеле кроз ученичке компаније.


Презентација и прес конференција ће бити одржана
у уторак, 13. 12. 2016. године у 12.00  
у Правно - пословној школи Ниш, Трг краља Милана бр. 8 Ниш



У Нишу, 12. 12. 2016.

https://1drv.ms/b/s!Ag5dqzrAy8YUgUwD5VtL5FvmbXuW

http://www.nvoplant.rs/
https://www.facebook.com/UdruzenjeGradjanaPLANT/?fref=ts

http://www.skolamodeilepote.com/

http://www.ni.rs/

Извештај са ове конференције


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!