Добродошли на наш блог

Добродошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

АЛУМНИ - бивши ученици


АЛУМНИ  је латинска реч у значењу „одгајени син, отхрањени син, ученик“ Односи се на оне који су дипломирали на некој школи, колеџу или универзитету. Алумни такође може бити бивши члан, запослени као и бивши студент.
На многим институцијама се праве алумни поновна окупљања или се праве алумни удружења, алумни клубови итд
Извор ВИКИПЕДИЈА

Правно-пословна школа Ниш се поноси својим ученицима! 

На упису добијамо изузетно добре ученике основних школа, у нашој школи имају прилику да се одговарајуће припреме за свет рада и за наставак школовања, а на факултетима наши ученици постижу запажен успех. 

Увек радо сарађујемо са нашим некадашњим ученицима који  своје лично усавршавање остварују и радом у невладиним, студентским, хуманитарним, спортским,  политичким и организацијама културе.

 Тако садашњим ученицима школе омогућујемо да из прве руке чују шта се дешава у граду и узму учешћа у догађајима како би и сами постали самосвесне, одговорне и предузимљиве особе које стичу самопоуздање и самопоштовање.

 То повољно утиче и  на радну атмосферу у школи и подиже углед школе у региону. Како сарађујемо и са организацијама из иностранства сигурно је да се добар глас о школи и нашим успесима чује и ван граница наше земље те тако помажемо поправљању слике о Србији у свету.

Алумни често свраћају у своју бившу школу и воле да се похвале својим наставницима успесима у новој средини. То даје снагу просветним радницима да са  задовољством наставе да раде са новим генерацијама.


Биће нам драго да овде поставимо линкове до њихових страница како бисте их лакше контактирали. Јавите се!


МИША ПетковићЈЕЛЕНА Ристић


Нема коментара:

Постави коментар

Овде можете да нас хвалите, критикујете ali i предлажете...
Искористите прилику и учествујте у креирању школског листа АБШ на интернету!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube