Добро дошли на наш блог

Добро дошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

четвртак, 11. јун 2009.

Упознај Европу у ФИНСКОЈ - Миша ПЕТКОВИЋ III5 је био тамо!

http://www.youtube.com/watch?v=6RO-PGbuRF0

Наш друг из III 5 Миша Петковић  je неколико дана боравио  у Финској у оквиру  акције УПОЗНАЈ ЕВРОПУ У ФИНСКОЈ и донео снажне утиске и фотографије...Погледајте их!

Сигурни смо да је достојно репрезентовао себе, своју школу и своју земљу јер је Миша председник Ученичког парламента у нашој школи и креатор је успешног рада парламента, покреће и остварује акције на нивоу града у сарадњи са невладиним организацијама, активно учествује у свим догађајима од значаја за школу, члан је дебатног клуба, стигао је да учествује и на такмичењу из историје и буде члан тима из наше школе који је тестиран  за тв квиз ЗДРАВО ЕВРОПО, учествује у драмској секцији, члан је омладинског позоришта   и уз то  одличан је ученик и друг!

Ми му желимо да настави са успесима,  а Вама, на време скрећемо пажњу  на овог младића како би сте могли, за десетак година, да се похвалите  да сте с њим ишли у школу и да га одавно познајете!


 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube